Despre Forever Living Products

Fondata in 1978, Forever Living Products este cel mai mare cultivator, producator si distribuitor al produselor cu Aloe Vera gel stabilizat 100% din lume, asigurand peste 90% din necesarul de Aloe Vera pe plan mondial. Putem astazi considera ca Forever Living Products este pentru Aloe Vera ceea ce Pierre de Coubertain a fost pentru Jocurile Olimpice. Forever Living Products a readus in atentia lumii un mit stravechi: Aloe Vera.

In 1983, dupa revista de specialitate Inc. Magazine firma Forever Living Products ocupa locul 2 in clasamentul celor mai dinamice companii private. In 2000 Forever Living Products este considerata firma de multi-level marketing cu cei mai multi distribuitori (peste 6 milioane de membri ai marii familii Forever in intreaga lume) si firma cu dezvoltarea cea mai dinamica.
Forever Living Products detine mii de hectare de plantatii proprii pe care cultiva in exclusivitate Aloe Barbadensis Miller, specia cu cel mai puternic efect terapeutic. Pentru asigurarea puritatii gelului de aloe, firma nu foloseste pesticide in nici o faza a cultivarii. Frunzele se recolteaza manual, extragerea gelului din frunze incepe in scurt timp, preintampinandu-se astfel oxidarea lui.
Gelul este extras prin procedee mecanice si se urmareste in acelasi timp separarea lui de lichidul galben-laptos care se gaseste imediat sub coaja (aloina) si care are un efect laxativ. Imediat ce a fost extras, gelul este imediat stabilizat pentru a pastra toate componentele nutritive si terapeutice existente in planta. Gelul astfel obtinut se imbuteliaza in flacoane de plastic speciale cu structura multistrat (3 straturi) si se sigileaza ermetic. Coaja frunzei este eliminata si folosita la fertilizarea solului.
In fiecare faza de productie calitatea este foarte riguros controlata. Gelul si nectarul de aloe produse de Forever Living Products, au fost primele produse din lume, care au corespuns si chiar au depasit cerintele de calitate ale Consiliului Stiintific International pentru Aloe (International Aloe Science Council (IASC) este un organism international infiintat pentru a autentifica produsele care contin Aloe Vera), primind dreptul de a afisa sigla Consiliului de produse. Au urmat alte certificate de calitate: Certificatul Kosher al comunitatii evreiesti si Certificatul Societatii Islamice din California. Firma Forever Living Products ofera de asemenea si garantia de satisfactie a consumatorului pentru produsele sale.

In Romania, Forever Living Products si-a inceput oficial activitatea in ianuarie 1999 si de atunci se afla intr-o continua expansiune.

Avand peste 40 de ani de experienta in conducere si principii de management solide, Rex Maughan si-a petrecut o mare parte a vietii ajutand oamenii sa obtina ceea ce doresc in viata. Fiind absolvent al Scolii de Afaceri din cadrul Universitatii de Stat din Arizona, Rex a pus bazele unui grup de companii care si-a extins rapid activitatea la nivel global. Rex este Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al Grupului Forever, grup ce reuneste companii cu activitati dintre cele mai diverse precum vanzari directe, agricultura, productie, turism, imobiliare si actiuni caritabile.
Rex se descrie pe sine ca fiind “autodidact, muncitor, inteligent, cu principii solide, o persoana care iubeste oamenii si, mai ales, distribuitorii”. El descrie succesul drept “dorinta de a visa, munca sustinuta, absenta datoriilor si munca in echipa”.